Ratatouille

Postat de divainbucatarie in Mancaruri de legume
2 Noi 2010 | 5672 vizualizari

Iata una din retetele mele preferate. Sunt momente in care nu am chef de nimic cu carne, iar aceasta reteta este foarte simpla si delicioasa. Si in alte țări ale Europei există rețete asemănătoare: in bucătăria italiană ea se numește caponata, in Ungaria lecsó, iar in Bulgaria și România ghiveci de legume. Asa ca eu va voi arata versiunea mea de ratatouille.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 02.11.2010, 14:35
Excelent!
la 02.11.2010, 14:57
exact ca in film!!!
la 02.11.2010, 14:58
suuuuper...
la 02.11.2010, 15:30
bine mai arataversiunea ta
la 02.11.2010, 15:31
ce buna e
la 02.11.2010, 15:32
imi place foarte mult ratatouille m-as cam baga la o portie
la 02.11.2010, 15:50
Si cateva masline negre...
la 02.11.2010, 17:28
Minunata.
la 02.11.2010, 18:01
foarte bine arata.... dragut si soricelul cu acelasi nume....
la 02.11.2010, 18:18
si eu as alege varianta cu vodca in locul celei cu rozmarin ( fetele stiu de ce )
la 02.11.2010, 20:34
Va multumesc tuturor! sunteti invitate la o portie, chiar daca este doar virtuala.
la 03.11.2010, 02:18
super si la favo
la 04.11.2010, 23:39
Multumesc nadina73
la 05.04.2011, 08:53
o bunatate
la 05.04.2011, 09:05
wow ce bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking