Ratatouille

Postat de Bucataria_lui_Tavi in Mancaruri de post
1 Iun 2010 | 7788 vizualizari

Cine n-a auzit de Ratatouille? Este o reteta pe baza de legume, originara din sudul Frantei. Sanatoasa, delicioasa, rapid si usor de preparat, este reteta perfecta daca va doriti o cina hranitoare si plina de vitamine. Ratatouille este de obicei servit ca garnitura, dar poate fi consumat si ca fel de sine statator, simplu, cu paine, dar si alaturi de paste sau orez. Exista cateva controverse cu privire la modul de preparare a retetei de Ratatouille traditional. Pentru a castiga timp, majoritatea gatesc pur si simplu toate legumele impreuna dar, de fapt, reteta traditionala se prepara altfel. Eu am sa prepar reteta traditionala si va garantez ca merita efortul.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 01.06.2010, 15:11
O nebunie..............excelent arata si cred ca este un deliciu.............vin la tine la masa, m-am hotarat...........
la 01.06.2010, 15:11
uitasem sa-mi iau furculitele si m-am intors...............
la 01.06.2010, 15:13
mai Tavi cand sa ii explic chestia cu unghiile Inei,tu ai sters ce ai scris
la 01.06.2010, 15:34
@Ela, ce am sters? N-am sters nimic!!
@Medi - Te astept oricand. Inteleg ca suntem "consateni" in Bucuresti, iar tu faci niste minunate pulpe de pui la care o sa ma autoinvit. In plus, si tu si sotul tau inteleg ca sunteti fanii preparatelor din peste .
la 01.06.2010, 15:35
spuneai sa ii explic Inei cum e cu unghiile ajutorului tau,pe care le-am descoperit prima la al 10lea comentariu
la 01.06.2010, 15:56
da, la calzone, n-am numarat al catelea comentariu.
la 01.06.2010, 16:37
super am trecut-o la favo suna tare bine si e si o retata de post grozava cu siguranta 5 furcu tavi felicitari
la 01.06.2010, 16:42
Excelent arata imi place f mult cum ai preparat-o !
la 01.06.2010, 17:09
Tavi , ne-am mutat la inceputul anului in Otopeni dar nu-i bai ,pana in Bucuresti este o aruncatura de bat................asa este ne place tare mult pestele si pe deasupra George este si un impatimit in ale pescuitului.................
la 01.06.2010, 17:11
@Sylvia - Iti multumesc. Eu m-am tot gandit la al tau Coq au vin, ajungand la concluzia ca nu se merita stricat prin adaptare.
la 01.06.2010, 21:00
mi-am luat ingredientele, maine o execut, ca-i si de post
la 02.06.2010, 21:11
Trebuia sa vad de unde s-a inspirat Ina nu? Arata super bine
la 28.05.2011, 16:05
Delicioasa reteta...azi am incercat-o si eu. Doar ca inainte de a coace vinetele le-am dat cu sare si le-am lasat la scurs ca sa le mai ia din amareala. Multumesc pt reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking