Ratatouille

Postat de AnaDavid in Mancaruri de legume
12 Oct 2017 | 3424 vizualizari

Ratatouille a fost inițial un fel de mâncare preparata vara, cu legume proaspete, de catre tarani care aveau la dispozitie putine ingrediente. Ratatouille originala din Nisa nu conține vinete, pentru ca nu erau disponibile în aceeași perioadă a anului cu celelalte legume. Ingredientele originale ale ratatouille tradiționale sunt roșiile, dovleceii, ardeii, ceapa și usturoiul. Puteți adăuga câteva plante aromatice din Provence și busuioc. Ratatouille francez poate fi servit ca un fel unic (însoțită de orez, cartofi sau pâine franceză simplă). Mai frecvent este servita ca garnitura.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 13.10.2017, 10:43
Foarte gustos!
la 13.10.2017, 16:26
Bun!
la 13.10.2017, 17:14
multumesc
la 14.10.2017, 20:11
Cat de bine arata!
la 17.10.2017, 10:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking