Ravioli - Coltunasi chinezesti cu praz

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
19 Mar 2015 | 5303 vizualizari

Colţunaşii (Jiaozî) reprezintă o parte integrantă a culturii chineze. Există o tradiţie culinară chinezească. Când membrii familiei mănâncă împreună colţunaşi, ei simbolizează reunirea acesteia. Când sunt oferiţi oaspeţilor, colţunaşii sunt semnul ospitalităţii. Dacă un străin se întoarce din China fără a fi mâncat un singur colţunaş, călătoria sa este considerată fără valoare. A fost o reusita totala pentru o premiera.... hi hi

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 19.03.2015, 20:23
si mie imi plac
la 19.03.2015, 20:23
ador bucataria chinezeasca
la 19.03.2015, 20:27
si eu sunt mare fan....
la 19.03.2015, 20:38
am mancat si eu sunt deliciosi.Ei ii fac in site speciale supraetajate, in aburi.Asa e. un intreg ritual coltunasii la ei.Ai tai au iesit foarte bine.
la 19.03.2015, 20:48
ce fain arata
la 19.03.2015, 21:02
buni
la 19.03.2015, 21:11
la 19.03.2015, 22:34
la 19.03.2015, 23:36
pentru reusita! arata foarte bine, ingredientele se potrivesc perfect! Fara cuvinte, bravo!
la 20.03.2015, 08:18
super!
la 20.03.2015, 08:39
la 20.03.2015, 10:38
Sunt grozavi! Si eu am facut, doar ca in varianta de post.
la 20.03.2015, 11:30
la 20.03.2015, 13:15

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking