Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi
Postat de AlexTeacher in Tortellini 13 Mai 2015 | 6490 vizualizari
Ravioli, provocarea fiecarei persoane care se respecta si isi pregateste sarguincios pastele de casa. Un tip de paste care-ti da toata libertatea din lume, libertatea de exprimare prin gust, prospetime si inedit.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 13.05.2015, 14:10
Brânză de caprăăăăă! Vreau 10 kg!
la 13.05.2015, 14:11
Ce fain arata
la 13.05.2015, 14:15
bunnnnnn
la 13.05.2015, 14:16
bine arata
la 13.05.2015, 15:00
Au fost dementiali de buni! Iamiiii!
la 13.05.2015, 15:09
Cred si eu ca au fost dementiali!
la 13.05.2015, 15:15
Ce titlu lung,nu se mai termina...

la 13.05.2015, 21:17
Credeam ca-i introducerea, de-aia a iesit asa de lung. Mai tarziu am realizat ca scriam in casuta rezervata titlului
la 14.05.2015, 06:48
Super!
la 15.05.2015, 08:24
COMENTEAZA