Ravioli cu ciuperci porcini, pui si capere

Postat de Bucataras in Paste
19 Feb 2021 | 3713 vizualizari

Pranzul zilei: ravioli umpluti cu ciuperci porcini, pui, capere si sos de rosii. Imi place sa arunc din cand in cand un ochi in zona de paste proaspete a magazinelor alimentare si sa testez diverse produse. De data aceasta am ales ravioli umpluti cu ciuperci porcini si m-am gandit la o combinatie de paste cu pui, capere si sos de rosii, care sa echilibreze gustul puternic al ciupercilor. Delicioasa si reusita combinatia, sa stiti.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 19.02.2021, 14:48
la 19.02.2021, 15:06
buuun
la 19.02.2021, 15:50
bunatate!
la 19.02.2021, 16:01
Foarte gustoase...!
la 19.02.2021, 16:06
la 19.02.2021, 16:23
la 19.02.2021, 17:09
Yumii!
la 19.02.2021, 17:34
la 19.02.2021, 20:43
la 19.02.2021, 22:04
la 19.02.2021, 22:17
Place!
la 20.02.2021, 11:02
Gustoase!
la 22.02.2021, 19:56
Fix pe gstul meu!
la 23.02.2021, 19:56
Tare bine mai arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking