Ingrediente
- 250 g ravioli cu umplutură de brânză
- 70g afumătură
- 1/2 borcan mic de ciuperci
- 1 lingură condiment de pui
- 1/4 ardei gras roșu
- 4 linguri ulei de măsline
- 1-2 linguri bulion
- 2 căței de usturoi
- sare
- parmezan / brânză pentru paste (Hochland)
Mod de preparare
Taie carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe.
Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. Speli ardeiul, îl tai feliuțe mici și le adaugi în tigaie, adaugi sare după gust, apoi torni un pahar de apă, acoperi tigaia cu un capac și lași să fiarbă la foc potrivit, pentru 7-10 minute, până când scade apa.
Adaugi bulionul și amesteci.
Între timp fierbi pastele în apă cu sare respectând indicațiile de pe ambalaj. Scurgi pastele de apă, le adaugi în tigaie și amesteci. Adaugi sare dacă mai este nevoie.
Adaugi parmezan ras / brânză pentru paste și servești.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci si afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|