Ingrediente
- 250 g ravioli proaspete
- 1 felie de ghimbir cu tot cu coaja
- 1 morcov mic
- 1 lingurita buna de pasta de curry verde
- 10 cl de smantana lichida
- 15 g de unt
- sare, piper
- busuioc proaspat
- parmezan ras
Mod de preparare
Se curata morcovul si se taie în tagliatelle subțiri, cu ajutorul unui cuțit de curățat.
Tocati marunt ghimbirul.
Sotati gimbirul si morcovii intr-o tigaie in 15 g de unt, timp de 5 minute.
Puneti piper, atentie la sare, pasta de curry si parmezanul sunt sarate.
Incorporati apoi smantana si pasta de curry verde.
Amestecati si lasati sa fiarba la foc mic cateva minute.
Puneti la fiert pastele conform instructiuni de pe pachet. Scurgeti bine.
In fiecare farfurie puneti pastele scurse si deasupra sosul pregatit.
Decorati cu busuioc proaspat si radeti deasupra parmezan daca doriti.
Serviti imediat.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli proaspete cu sos cremos si curry verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|