Rechin la cuptor
Postat de Bunica in Peste 30 Ian 2010 | 13136 vizualizari
Atata asa de frumos la raionul de peste , ca nu m-am putut abtine sa nu cumpar.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 30.01.2010, 16:40
ah, Bunico,ce meniu interesant ne-ai ptregatit astazi!daca nu as citi titlul, as crede ca ,in farfurie sunt niste nuferi(poza mica);nu am mancat niciodata ,asa ca in loc de portie ,sa ''iau o piatra in gura'';
la 30.01.2010, 16:57
Exac, Teo, nici eu nu am mancat Mai, dar arata suuuper!
la 30.01.2010, 17:36
E foarte bun ! Nu are gust de peste, ci mai degraba a piept de pui, dar nu asa fad.
la 30.01.2010, 18:17
nici eu nu am mai mancat niciodata rechin...
la 30.01.2010, 19:06
wow! nici eu n-am mai mancat! Bunica, arata foarte bine
la 30.01.2010, 20:37
nici eu n-am mancat, dar in ultima vreme toata lumea face rechin! Trebuie sa intru si eu in "trend" Bunica, am citit ca pielea e cam tare si ar fi bine sa fie scoasa inainte de preparare. Ce parere ai?
la 30.01.2010, 21:52
mai trebuie schimat cate ceva nu vesnic aceleasi sortimente . eu am preparat rechin si nu am sesisizat ca pielea sa fie extraordinar de tare , poate e si in functie de marimea ,,animalului ''
la 31.01.2010, 17:28
am mancat ciorba/supa de rechin mai acu'3 ani cand am fost in vacanta la barcelona,intr-un restaurant chinezesc..dar nu m-a incantat..nu stiu ce gust are la cuptor ..in poza arata f binebuni
la 01.02.2010, 22:06
Pielea se indeparteaza la mancat. Ce mananci pielea la pui, peste.....? Nu. La orice peste pielea o inlatur dupa ce il prepar.Se vede in fotografie cat de groasa e.
la 01.02.2010, 23:45
Foarte bun rechinul ! Si eu dau pielea jos cand e deja in farfurie
la 18.02.2010, 15:05
O bunatate.Imi place rechinul ca nu miroase asa tare a peste.
la 18.02.2010, 23:02
e bestial! am facut si eu .
COMENTEAZA