Reteta autentica de turta de casa cu malai

Postat de raluka93 in Piine
2 Ian 2014 | 16129 vizualizari
Reteta autentica de turta de casa cu malai

 Savureaza gustul autentic al copilariei cu aceasta reteta de turta de casa cu malai. Urmeaza pasii simpli pentru a prepara un desert traditional perfect pentru orice ocazie. Pentru Reteta autentica de turta de casa cu malai ai nevoie de urmatoarele ingrediente: malai, faina, zahar si apa.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta autentica de turta de casa cu malai
  • 500 g malai
  • 1 cana si jumatate de faina alba
  • 100 g zahar
  • 3 cani de apa (aceeasi cana cu care pui faina)
  • 1 lingurita de sare
  • 1 praf de copt

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta autentica de turta de casa cu malai

Malaiul, faina, zaharul, praful de copt si sarea se amesteca impreuna. Se adauga treptat apa si se amesteca sa nu se faca cocoloase.

Ungem o tava cu ulei (eu fac in tava de cozonac) si tapetam cu faina. Se coace la foc potrivit.

Se serveste in loc de paine langa sarmale sau langa ce doriti.

Incearca si reteta de Prajitura cu malai si branza sau varianta de Prajitura cu malai si cirese.

Iti recomandam si reteta de Chec dulce cu faina de porumb.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta autentica de turta de casa cu malai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Felii de paine aromate

Postat de mirela0911

Felii de paine aromate

Intr-un bol se pune faina. Pe margini se pune sarea. Se face o gropita in mijloc, se presara zaharul apoi drojdia zdrobita. Se toarna putina apa calduta, se amesteca usor si se lasa la activat....

Citeste continuarea

Cornuri cu branza si cascaval

Postat de LALY

Cornuri cu branza si cascaval

Dizolvam drojdia in putina apa calduta,adaugam zaharul si lasam sa se odihneasca circa 5 minute,pana isi dubleaza volumul.Punem intr-un vas faina si facem o gropita la mijloc. Adaugam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2014, 14:52
nu am mancat niciodata, dar imi place ideea!
la 02.01.2014, 14:52
la 02.01.2014, 18:33
la 02.01.2014, 19:44
Nu am mancat niciodata dar arata bine

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking