Reteta clasica de snitele din piept de pui

Postat de Pungasa_Rogue in Pui
5 Noi 2015 | 19523 vizualizari
Reteta clasica de snitele din piept de pui

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am ales sa va prezint o reteta pe care sigur o vor aprecia barbatii, mai ales pentru ca este vorba de carne. Mai exact Reteta clasica de snitele din piept de pui. In plus, este simpla pentru ca pieptul de pui pentru snitele este deja feliat astfel incat nici nu mai necesita batere sau portionare pentru a pregati snitele din piept de pui.

Ingrediente

Reteta clasica de snitele din piept de pui

  • 600 g de piept de pui pentru snitel
  • doua oua
  • doua linguri faina
  • sare
  • tigaie si ulei pentru prajirea snitelelor

Mod de preparare

Preparare Reteta clasica de snitele din piept de pui

Se clatesc feliile de piept de pui cu apa rece, se scurg intr-o sita si se dau cu sare.

Ouale si un praf de sare se bat cu ajutorul unei furculite, intr-un castron.

Intr-o farfurie se pune faina.

Se ia o felie de piept de pui si se da prin faina pe ambele parti, apoi prin ou, dupa care iar prin faina si se pune intr-o tigaie cu ulei incins. Se umple tigaia cu alte felii de piept de pui pregatite in acelasi mod.

Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie. Cu ajutorul acestuia se absoarbe toata grasimea de pe suprafata snitelelor. Se continua tot asa pana cand se termina carnea.

Sunt foarte bune calde, dar si reci.

Snitele in alte variante ai aici - Snitel de pui crocant-la cuptor

Si aici -  Snitel de porc in crusta de malai

Iar la snitel merge de minune un Piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta clasica de snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui pe sticla, la cuptor

Postat de mirela0911

Pui pe sticla, la cuptor

Se curata puiul, se spala bine si se sterge cu prosoape absorbante. Intr-un bol se amesteca uleiul cu condimentele si rozmarinul. Se unge cu acest amestec puiul pe toate partile, inclusiv in...

Citeste continuarea

Piept de pui dulce cu susan

Postat de timea

Piept de pui dulce cu susan

Amestecam intr-un bol toate ingredientele mai putin semintele de susan.  Pieptul de pui il taiem fasii pe care le punem in bol si amestecam. Acoperim bolul si il tinem la frigider 1-2...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.11.2015, 21:54
la 05.11.2015, 21:55
la 05.11.2015, 22:02
Yammy!
la 05.11.2015, 22:04
la 05.11.2015, 22:10

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking