Reteta de biban/lup de mare cu ardei si rosii, gatit in papiota
Postat de ctlina in Peste 16 Ian 2023 | 3227 vizualizari
Acest peste este excelent, are o carne fina si delicioasa. Mai este cunoscut și ca lavrac sau lup de mare.
Am tot timpul intr-o cutie mica la rece, un amestec patrunjel-usturoi-sare marina si ulei . Este perfect pentru fructe de mare si peste. Mixati 1/2 legatura de patrunjel cu 2-3 catei de usturoi, puneti sare groasa si 3 linguri de ulei. Amestecati si pastrati intr-o cutie la rece.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/06/lup-de-mare-biban-cu-ardei-si-rosii.html
Pentru Reteta de biban/lup de mare cu ardei si rosii, gatit in papiota sunt necesare urmatoarele ingrediente: biban/lup de mare, ardei, sos de rosii, ceapa.
Inapoi la reteta
|