Ingrediente
- Ingredientele pentru Reteta de biban/lup de mare cu ardei si rosii, gatit in papiota
- 1 lup de mare proaspăt curatat si vidat
- 1 ardei rosu kapia
- 1 lingura sos patrunjel - usturoi de casa
- 4 linguri sos de rosii de casa
- 1/2 ceapa
- 2 linguri ulei de masline
- sare, piper
- rozmarin
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de biban/lup de mare cu ardei si rosii, gatit in papiota
Curatati si taiati lamele ceapa.
Curatati si taiati ardeiul kapia in rondele.
Spălați și uscați pestele cu un prosop de hârtie.
Se condimentează cu sare și piper, se unge cu ulei de măsline si cu sosul de patrunjel.
Puneți hârtie de copt pe o tava de cuptor.
Puneți o parte din legume deasupra ; ardel ceapă,
Așezați bibanul deasupra și acoperiți-l cu restul de legume.
Puneti sosul de rosii si o creanga de rozmarin..
Inchideti papiota si dati la cuptor timp de 40 de minute la 170°C.
Deschideti papiota cu atentie si rumeniti-l 10 minute la 200°C.
Serviti imediat cu garnitura dorita!
Vezi si reteta de Somon la gratar si salata de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de biban/lup de mare cu ardei si rosii, gatit in papiota" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|