Modul de pregatire al pestelui:
Spalam pestele cu apa rece, dupa care il zvantam cu un prosop de hartie.
Asezam bucatile de peste pe un castron si le condimentam cu: sare,piper,zeama de lamaie si le stropim cu cateva picaturi de worcestershire sauce.
Separat intr-o tigaie, punem uleiul la incins.
Pestele condimentat,il tavalim prin faina alba si cand uleiul este incins il punem la prajit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, dupa care poate fi servit .
Modul de pregatire al salatei de cartofi:
Spalam cartofii si ii punem la fiert intr-o oala cu abur aproximativ 30 minute.
Dupa ce s-au fiert, ii curatam de coaja si ii taiem felii intr-un castron.
Cepele le curatam de coaja dupa care le taiem marunt si le adaugam peste cartofi.
Adaugam si uleiul,sarea piperul si otetul.
Apa fierbinte o amestecam cu vegeta si o turnam peste cartofi dupa care le amestecam bine.
Se mai poate pune sare in functie de gust.