Cod in crusta de arahide

Postat de rhapsody in Peste
3 Iun 2013 | 3747 vizualizari
Cod in crusta de arahide

Cred ca stiti cu siguranta vorba tovarasului "nici o masa fara peste". Ei bine azi avem in meniu peste si nu oricum ci in crusta de arahide. O deliciosenie pe care o recomand cu caldura. Un pranz rapid, satios si gustos.

Ingrediente

  • 5 bucati trunchi de cod
  • 100 g arahide crude
  • 50 g arahide prajite, sarate
  • 1/2 lgt sare
  • 1 ou
  • 1 lg lapte

Mod de preparare

1. Preincalzim cuptorul la 190°C.

2. Curatam codul de solzi, il spalam si il stergem cu un prosop de hartie.

3. Oul il amestecam cu lapte si sare si il batem bine.

4. Dam prin rasnita, grosier, alunele.

5. Tavalim pestele prin oul batut si apoi prin alunele zdrobite.

6. Punem bucatile de peste intro tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 20-25 min. Ultimele 5 minute marim temperatura la 200°C.

Servim cu usturoi. S-aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod in crusta de arahide" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de peste pe pat de legume in papillote

Postat de cristeena20

Reteta de peste pe pat de legume in papillote

Iata cum se prepara Reteta de peste pe pat de legume in papillote Pestele curatat se face in 2 fileuri, fara oase. Il presaram cu putina sare si piper. Spalam legumele si le curatam....

Citeste continuarea

Platica cu rosii

Postat de mihaelar63

Platica cu rosii

Platica curatata si spalata se cresteaza cu varful cutitului. Aceasta operatiune ajuta la eficienta condimentarii, coacerii si plusului de gust. Se sareaza, interior - exterior, cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2013, 13:00
la 03.06.2013, 13:04
Foarte bun!
la 03.06.2013, 13:05
N-am mancat asa ceva,dar probabil ca-i bun.
la 03.06.2013, 13:05
la 03.06.2013, 13:12
Bun bun !!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking