Reteta de ciorba cu mazare boabe si loboda, de post
Postat de vasimur in Mancaruri de post 14 Apr 2023 | 4454 vizualizari
Îmi plac mult borșurile sau ciorbele de legume, fără carne și cu multă lobodă. În fiecare an pun lobodă la punguțe, în congelator, dar o prefer pe cea proaspătă. De data asta m-am hotărât să fac o ciorbiță de post, cu mazăre boabe, din conservă, cu lobodă și alte legume din cămară, cum ar fi: ceapă, usturoi, morcovi, pătrunjel și cartofi. Ciorba poate fi acrită cu suc de roșii, moare de varză sau borș sau puteți să o lăsați așa, ca să aibă dulceața dată de legume. Eu am acrit-o cu moare (zeamă de la varza murată).
Pentru Reteta de ciorba cu mazare boabe si loboda, de post sunt necesare urmatoarele ingrediente: mazare, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, usturoi, rosii, cartofi, cimbru, loboda, marar.
Inapoi la reteta
|