Reteta de ciorba cu mazare boabe si loboda, de post

Postat de vasimur in Mancaruri de post
14 Apr 2023 | 4454 vizualizari

Îmi plac mult borșurile sau ciorbele de legume, fără carne și cu multă lobodă. În fiecare an pun lobodă la punguțe, în congelator, dar o prefer pe cea proaspătă. De data asta m-am hotărât să fac o ciorbiță de post, cu mazăre boabe, din conservă, cu lobodă și alte legume din cămară, cum ar fi: ceapă, usturoi, morcovi, pătrunjel și cartofi. Ciorba poate fi acrită cu suc de roșii, moare de varză sau borș sau puteți să o lăsați așa, ca să aibă dulceața dată de legume. Eu am acrit-o cu moare (zeamă de la varza murată).  Pentru Reteta de ciorba cu mazare boabe si loboda, de post sunt necesare urmatoarele ingrediente: mazare, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, usturoi, rosii, cartofi, cimbru, loboda, marar.  

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 14.04.2023, 11:53
la 14.04.2023, 12:03
Mulțumesc, Vladimir!
la 14.04.2023, 22:56
la 15.04.2023, 07:58
la 15.04.2023, 08:12
Mulțumesc frumos!
la 19.04.2023, 13:00
la 19.04.2023, 16:51
la 23.04.2023, 19:42
Trebuie sa fi fost tare buna!
la 23.04.2023, 20:41
Rocsi, a fost excelentă... sigur o să mai fac, mai ales că o să apară loboda proaspătă!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking