Reteta de coaste de porc

Postat de abetina in Porc
31 Ian 2024 | 1163 vizualizari

Aceasta reteta este absolut delicioasa, se pregataste usor si la fel de usor dispare din farfurie. Este reteta veche si foarte veche, dar poate fi mereu la moda. Familia este pur si simplu indragostita de aceasta reteta. Se poate manca si calda cu mamaliguta si sos de smantana cu usturoi, dar se poate manca si rece cu mustar sau ceapa. Pentru Reteta de coaste de porc sunt necesare cateva ingrediente: costite, bors, condimente, ulei.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 31.01.2024, 15:22
Cu bors n-am incerca sa fierb,dar. nici n-am gustat. Trebuie sa fie bun
la 01.02.2024, 11:28
De obicei si carnea de porc pentru ciorba sau bors se fierbe tot in apa cu bors,ii da un alt gust,doar cartofii nu se fierb in apa cu bors deoarece se intaresc si se inegresc,asta pentru cei care fac ciorba cu carne d eporc si adauga cartofi,dar daca se pun paste la ciorba nu mai e o problema.
la 01.02.2024, 13:28
la 02.02.2024, 11:42
la 03.02.2024, 18:40
la 05.02.2024, 18:02
Bune!
la 07.02.2024, 20:29
Nu sunt cea mai mare consumatoare de coaste, dar arata foarte bine ce ai tu aici si o bucatica mica tot as servi!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking