Reteta de cornuri cu gem

Postat de privatelaura in Dulciuri
25 Ian 2024 | 2015 vizualizari

Daca esti nevoit sa adaptezi alimentatia un pic mai light, adaptam si retetele astfel incat sa iasa si bune si mai usoare. Pentru aceste cornuri, am facut un aluat mai simplu. Am renuntat la unt, dar pentru ca am vrut sa iasa fraged si pufos, am folosit iaurt. Le-am umplut cu gem de prune si nuca, am redus ceva zahar si au iesit niste cornuri peste asteptarile mele.  Din motive "tehnice", prima tava nu a supravietuit, dar cele din a doua au fost mancate cu pofta. Pentru reteta de cornuri cu gem am folosit urmatoarele ingrediente: faina, oua, iaurt, drojdie, zahar, gem prune si nuca.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 25.01.2024, 21:48
Ce bune sunt!
la 26.01.2024, 01:06
la 26.01.2024, 06:40
servesc si eu langa cafea
la 27.01.2024, 22:09
Si dupa, gemi sau gemi de placere?
la 31.01.2024, 10:29
Să înțeleg că prima tavă a fost noir? Delicioase cornurile cu gem!
la 07.02.2024, 20:03
Foarte faine au iesi si sigur au fost devorate! Asta imi place mult la deserturile facute in casa, ca poti adaptata cantitatea de zahar si alte ingrediente, in frunctie de gustul tau, de problemele de sanatate avute... Ador mancarea facuta in casa!
la 23.02.2024, 16:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking