Reteta de creier de porc pane

Postat de trifadalia in Porc
23 Oct 2023 | 2104 vizualizari

Creierul face parte din categoria subproduselor din carne, alaturi de limba, inima, rinichi, ficat, uger, momite, plamani, burta, coada, soric etc. Au un continut mai mare de apa decat carnea si de aceea se altereaza foarte usor, trebuie sa stiti sa le alegeti, sa fie cat mai proaspete, de aceea eu folosesc doar creier proaspat si nu congelat niciodata. 

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 23.10.2023, 15:40
la 23.10.2023, 16:33
Îmi place creierul pane... foarte mult!
la 26.10.2023, 13:34
la 27.10.2023, 18:16
la 31.10.2023, 19:45
la 14.11.2023, 20:30
Eu il prepar direct crud, fara fierbere prealabila! E foarte bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking