Ingrediente
- Ingrediente pentru Reteta de creier de porc pane
- 500 gr creier de porc proaspat
- 300 gr faina
- 2 lingurite de boia ardei dulce
- 500 gr pesmet panko
- 3 buc oua
- sare
- piper
- 1 lingura otet
- 2 buc foi de dafin
- 200 ml ulei pentru prajit
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de creier de porc pane
Spalam bine creierul si il curatam de pielite si de cheaguri de sange. Verificam foarte bine, sa nu ramana bucatele mici de oase.
Intr-o oala se pun 2 litri de apa la fiert in care adaugam otetul, sare, foile de dafin si il fierbem pentru aproximativ 5 minute.
Il scurgem si il lasam sa se raceasca. Pe el asa cald, radem piper proaspat si mai presaram putina sare.
Intre timp amestecam faina cu boiaua, separat spargem ouale si pe o farfurie ne pregatim pesmetul.
Apoi bucatile de creier le dam prin faina, ou si pesmet si le prajim in baie de ulei.
Vezi si reteta de Snitel de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de creier de porc pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|