Ingrediente
- Ingredientele pentru Reteta de curry de dovleac cu spanac
- 350 gr dovleac butternut decojit și tăiat bucăți
- 250 g spanac curatat
- 150 ml lapte de migdale
- 1 lingură pasta de curry roșu ușor
- 1 lingura sos de patrunjel cu usturoi de casa
- 1 ceapă
- 1 catel de usturoi
- 1 ardei rosu mic
- 2 linguri ulei de rapita
- sare piper
- arahide prăjite
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de curry de dovleac cu spanac:
Curățați și tăiați mărunt ceapa și usturoiul. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa si usturoiul. Adaugati bucatile de dovleac, sosul cu patrunjel, ardeiul rosu taiat bucatele si caliti totul impreuna timp de 10 minute. Spanacul se spala , se curata, se taie grosier si se inmoaie intr-o tigaie pe foc fara grasime. Adăugați spanacul peste dovleac, turnați laptele de migdale, adăugați curry-ul roșu, sare și piper. Se amestecă, se acoperă și se fierbe timp de 10 minute. Se amestecă din nou și se gătește fara cpac de data aceasta încă 10 minute. Este gata ! Se decorează cu alune prăjite. Se serveste natur, sau cu orez, paste .... Foarte gustos!
Vezi si reteta de Curry de pui cu lapte de cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de curry de dovleac cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|