Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval

Postat de mihaelar63 in Vita
12 Sep 2022 | 4238 vizualizari
Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval

Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval este foarte gustoasa si spornica. Ca si ingrediente principale, avem nevoie de: carne vita, branza, ciuperci, mazare. Nu-i nici friptura, nici snitel . Cu siguranta place si este simplu de pregatit  .

Ingrediente

  • Iata care sunt ingredientele pentru Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval:
  • 1 kg carne vitel
  • 100 gr faina alba
  • 100 ml ulei floarea soarelui
  • 300 gr branza Cheddar -sau orice cascaval tartinabil
  • 300 gr ciuperci
  • 300 gr mazare verde fiarta
  • 300 gr morcov fiert-din supa limpede
  • 1 kapia
  • 1 buc praz verde
  • sare
  • rozmarin maruntit
  • piper negru macinat

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval:

Feliile de carne se subtiaza cu batatorul de snitele .

Se condimenteaza cu sare,rozmarin si piper negru macinat .

Se trec bucatile de carne prin faina alba si se prajesc usor pe ambele parti in tigaia cu ulei .

Nu este necesar sa fie patrunse integral , carnea mai vine coapta si la cuptor .

 Se transfera bucatile prajite  intr-o tava .

Pe fiecare felie se pun ciuperci taiate si deasupra se acopera cu felii de cascaval tartinabil .

Nu este nevoie decat de 10 minute pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca .

In acest moment se distribuie in mod egal mazarea verde ,  rondele de morcov , praz si ardei kapia .

Legumele se vor prinde  frumusel de cascavalul moale .Mai lasati cateva minute cuptorul sa mearga si... Gata !!!!

Vezi si reteta de Friptura de vita cu sos tomat

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Snitel vienez

Postat de timea

Snitel vienez

Feliem carnea si batem feliile cu ciocanul de batut carne. Saram si piperam carnea pe ambele parti (ideal e sa o acoperim cu folie alimentara si sa o lasam la rece vreo 2 ore). Pregatim trei...

Citeste continuarea

Tocanita de vitel a mamei

Postat de mihaelar63

Tocanita de vitel a mamei

Carnea de vitel se taie cuburi potrivit de mari. Eu le tai asa cam cat jumatate cutie de chibriuri. Cuburile de carne se condimenteaza cu sare , piper , boia si cimbru ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.09.2022, 22:59
la 13.09.2022, 08:29
la 13.09.2022, 10:38
Gustos!
la 13.09.2022, 12:25
la 13.09.2022, 16:24
Ce bine arată!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking