Ingrediente
- Iata care sunt ingredientele pentru Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval:
- 1 kg carne vitel
- 100 gr faina alba
- 100 ml ulei floarea soarelui
- 300 gr branza Cheddar -sau orice cascaval tartinabil
- 300 gr ciuperci
- 300 gr mazare verde fiarta
- 300 gr morcov fiert-din supa limpede
- 1 kapia
- 1 buc praz verde
- sare
- rozmarin maruntit
- piper negru macinat
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval:
Feliile de carne se subtiaza cu batatorul de snitele .
Se condimenteaza cu sare,rozmarin si piper negru macinat .
Se trec bucatile de carne prin faina alba si se prajesc usor pe ambele parti in tigaia cu ulei .
Nu este necesar sa fie patrunse integral , carnea mai vine coapta si la cuptor .
Se transfera bucatile prajite intr-o tava .
Pe fiecare felie se pun ciuperci taiate si deasupra se acopera cu felii de cascaval tartinabil .
Nu este nevoie decat de 10 minute pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca .
In acest moment se distribuie in mod egal mazarea verde , rondele de morcov , praz si ardei kapia .
Legumele se vor prinde frumusel de cascavalul moale .Mai lasati cateva minute cuptorul sa mearga si... Gata !!!!
Vezi si reteta de Friptura de vita cu sos tomat
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de felii de vitel cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|