Ingrediente
- Ingrediente pentru Reteta de fursecuri cu nuca, de post
- 200 g faina alba
- 100 g zahar pudra
- 100 g nuca macinata
- 120 g margarina
- 1 lgt esenta de vanilie
- zahar pudra pentru tavalit
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de fursecuri cu nuca, de post
Intr-un bol se pun toate ingredientele si se framanta cu mana pana se incorporeaza toate ingredientele si se obtine un aluat omogen.
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade C. Se pregateste tava cu hartie de copt.
Se rupe din aluat cate o bucatica si se strange in palma usor, dandu-i formele cu degetele. Se asaza in tava si de la cuptorul preincalzit pentru cca 10 minute sau pana incepe sa se rumeneasca usor pe margini. Cand sunt gata, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca acolo, apoi se ia fiecare si se tavaleste prin zahar pudra.
Se pot pastra pentru mai mult timp in cutii de metal.
Pofta buna!
Vezi si reteta de Cornulete cu nuca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de fursecuri cu nuca, de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|