Reteta de gogosi pufoase, cu aluat dospit, facute cu paharul sau impletite

Postat de Bucataras in Dulciuri
21 Oct 2016 | 32232 vizualizari

Pentru reteta de gogosi pufoase, cu aluat dospit, facute cu paharul sau impletite, iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet, si o tigaie adanca, in rest… doar un pic de rabdare. Sunt atat de bune aceste gogosi, incat trebuie sa vezi care e reteta noastra.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 23.10.2016, 15:25
le ador
la 23.10.2016, 17:11
mie-mi place finalul )))
la 23.10.2016, 17:12
adica mie )
la 23.10.2016, 18:22
mmm ce mult imi plac!
la 24.10.2016, 06:59
Delicioase!
la 25.10.2016, 10:09
Calde sunt tare bune!
la 25.10.2016, 11:23
Ma bucur ca va plac! Adevarul e ca au iesit super pufoase si buneeee! Minunate!
la 21.02.2019, 09:45
Foarte bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking