Reteta de gogosi pufoase, cu aluat dospit, facute cu paharul sau impletite

Postat de Bucataras in Dulciuri
21 Oct 2016 | 32321 vizualizari

Pentru reteta de gogosi pufoase, cu aluat dospit, facute cu paharul sau impletite, iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet, si o tigaie adanca, in rest… doar un pic de rabdare. Sunt atat de bune aceste gogosi, incat trebuie sa vezi care e reteta noastra.

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 21.10.2016, 17:30
la 21.10.2016, 18:55
la 21.10.2016, 18:57
ce bune sunt
la 21.10.2016, 19:04
la 21.10.2016, 19:31
Bună treabă ai făcut!
la 21.10.2016, 20:40
Dezpletite nu ai?
la 21.10.2016, 20:54
bune bune
la 21.10.2016, 22:20
la 22.10.2016, 07:55
As manca gogosi mereu!
la 22.10.2016, 10:35
la 22.10.2016, 11:39
Bune!
la 22.10.2016, 13:37
Ce bine ar merge langa un pahar cu lapte !!!!
la 22.10.2016, 20:00
Cand vad asa pufosenii nu pot sta deoparte!
la 23.10.2016, 13:36
la 23.10.2016, 13:43
Cat sunt de bune!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking