Ingrediente
- Ingredientele pentru Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii
- 120 g bulgur
- 265 g năut aburit (conserva)
- 250 g fasole rosie (conserva)
- 8 roșii cherry
- 300 g sos de rosii de casa
- 1 lingura sos chermoula (patrunjel+usturoi+sare+ulei)
- 1 ceapă
- 2 linguri ulei de rapita
- sare
- piper
- pătrunjel proaspat
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii
Fierbeti bulgurul timp de 8 minute in un litru de apa cu sare.
Curățați și tocați mărunt ceapa.
Se rumeneste in uleiul incins impreuna cu sosul chermoula. .
Se adauga sosul de rosii, rosiile cherry si 100 ml apa si se fierbe 5 minute.
Strecurați bulgurul fiert .
Puneți năutul, fasolea roșie fiartă (fără lichid), bulgurul și fierbeți împreună 5-8 minute.
Se condimentează și se ornează cu pătrunjel proaspăt.
Este buna atat calda cat si rece sub forma de salata.
Vezi si reteta de Mancare de naut cu zucchini.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de mancarica de naut, bulgur si fasole rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|