Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor

Postat de Bucataras in Dulciuri
26 Iun 2024 | 1100 vizualizari
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor

Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor perfect pentru zilele calde. Simplu de preparat, acest mousse îți va încânta papilele gustative cu aroma sa proaspătă și textura fină. Pentru aceasta Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor ai nevoie de doar cateva ingrediente: capsuni, crema de branza, iaurt grecesc si zahar.

Ingrediente

  • Ingrediente Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor:
  • 400 gr căpșuni
  • 200 gr cremă de brânză
  • 150 gr iaurt grecesc
  • 50 gr zahăr pudră
  • frișcă
  • mentă proaspătă

Mod de preparare

Cum se prepara Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor:

Mixează crema de brânză, iaurtul și zahărul pudră până obții o crema fină și omogenă.

Toacă grosier căpșunile, apoi pasează-le cu ajutorul unui blender. Adaugă piureul de căpșuni peste crema pregătită anterior și mixează bine compoziția cu ajutorul unui mixer.

Taie câteva căpșuni în jumătăți și așază-le la baza unui pahar, apoi adaugă mousseul de căpșuni. 

Garnisește desertul cu un moț de frișcă și câteva frunze de mentă proaspătă.

Desertul se păstrează la rece până în momentul servirii. 

Incearca si reteta de Spuma de capsuni, un desert rapid din doar 3 ingrediente sau reteta de Inghetata de iaurt si capsuni, un desert delicios si racoritor.

Iti recomandam si reteta de Tiramisu cu capsuni, un desert delicios.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Savarine - 3 ani de Bucataras

Postat de TAB1TA

Savarine - 3 ani de Bucataras

Pentru aluat: Intr-un castron am pus faina, laptele caldut amestecat cu drojdia si zaharul, ouale, uleiul, sarea si am amestecat pana a rezultat un aluat moale.  Am acoperit castronul cu...

Citeste continuarea

Desert cornulete pentru Picnithlon

Postat de Constelatialeu

Desert cornulete pentru Picnithlon

Intr-un castronel am maruntit drojdia, am adaugat 1 lg zahar si 2 de faina si 1/2 cana cu lapte caldut, am amestecat si am lasat cca. 15 min sa creasca. Intr-un castron incapator am cernut cca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.06.2024, 13:13
la 26.06.2024, 15:29
Foarte bun, mai ales pe căldurile astea...
la 04.07.2024, 18:57
la 13.07.2024, 20:00
Arata tare bine si este un desert grozav de vara!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking