Ingrediente
- Ingredientele pentru Reteta de Necci, clatite toscane cu faina de castane
- 200 g faina de castane
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- ulei de cocos (sau unt)
Umplutura:
- 130 g de branza ricotta
- vanilie
- 1 lingura buna de indulcitor Sukre Gold (sau zahar brun)
Decor : nuci, sirop de artar Good Good fara zahar (sau miere)
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de Necci, clatite toscane cu faina de castane:
Amestecati faina cu uleiul si sarea.
Incorporati apa treptat, amestecati pana obtineti un aluat fluid de clatite.
Incingeti o tigaie antiadeziva si ungeti-o cu ulei de cocos sau cu unt.
Varsati aluatul si coaceti clatitele la foc rapid 1 minut pe fiecare parte.
Pregatiti umplutura, amestecati branza ricotta cu indulcitorul si vanilia.
Umpleti clatitele si serviti-le cu sirop de artar sau cu miere si cu nuci.
Vezi si reteta de Oladi rusesti cu mere
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de Necci, clatite toscane cu faina de castane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|