Reteta de Negresa cu ciocolata neagra Kandia pentru prajituri, 50% cacao

Postat de Bucataras in Dulciuri
27 Noi 2019 | 3884 vizualizari

 Cum prepari in casa o. reteta delicioasa de Negresa cu ciocolata. Am folosit ciocolata neagra Kandia datorita concentratiei de 50% cacao si a gustului intens de ciocolata

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 28.11.2019, 20:09
Buna!
la 29.11.2019, 18:41
Super, super delicioasa este negresa! x
la 09.12.2019, 18:28
trebuie încercată

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking