Reteta de omleta cu spanac si parmezan

Postat de oanapl in Mancare copii
11 Mar 2024 | 683 vizualizari
Reteta de omleta cu spanac si parmezan

Aveam niște spanac prin frigider și era păcat să-l las să se vestejească. Am pregătit un mic dejun rapid și  sănătos.  Pentru Reteta de omleta cu spanac si parmezan ai nevoie de doar cateva ingrediente: oua, spanac, parmezan, rosii cherry, ardei.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta de omleta cu spanac si parmezan
  • 2 ouă
  • 50 g spanac
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • 30g parmezan
  • roșii cherry
  • ardei gras roșu

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de omleta cu spanac si parmezan

Spanacul se spală bine, sub jet de apă și apoi se lasă în strecurătoare, ca să se scurgă. Se taie fâșii.
Se încinge tigaia și se unge cu uleiul de măsline, la foc mic.

Între timp, se mixează ouăle cu un praf de sare și cu piper, după gust. Se adaugă spanacul și parmezanul dat pe răzătoare cu ochiuri mici. 
Se toarnă compoziția în tigaie și se lasă să se prăjească la foc mic.
Când omleta se leagă și se rumenește se întoarce omleta pe partea cealaltă cu o spatulă și se mai lasă 1-2 minute. Se ia tigaia de pe foc și se transferă omleta pe o farfurie.
Se decorează cu roșii cherry, felii de ardei gras și se servește imediat.

Vezi si reteta de Omleta cu marar si bacon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de omleta cu spanac si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Caş la cuptor

Postat de Lia1

Caş la cuptor

1. Din timp, pui casul la scurs daca mai pastreaza zer. 2. Preancalzesti cuptorul la 180 grade. 3. Sfarami casul. 4. Ungi cu untul o oala/cratita ceramica (de pamant). Asezi tot casul...

Citeste continuarea

Piftie Purcelusii veseli

Postat de Ksenya

Piftie Purcelusii veseli

Sfecla se pune intr-un castron si se adauga o cana cu apa, se amesteca bine. Oualele se curata de coaja, apoi se adauga in castronul cu sfecla, pentru a da oualelor tenta de roz. Spalati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2024, 19:47
Perfecta pentru orice moment al zilei!
la 11.03.2024, 20:03
Douzeci de portii de parmezan, ne miscam si noi mai repede?
la 11.03.2024, 20:30
la 11.03.2024, 22:06
Super !!!! Eu fac si cu urzici !!!!
Frumoasa prezentare !!!!
la 12.03.2024, 11:08

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking