Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui

Postat de Caty in Pui
6 Iul 2023 | 4999 vizualizari

Am citit candva, ca parjoalele moldovenesti s-au inventat  de saracie, pe vremea razboiului si anume ca se inmulteste carnea cu legume si paine. Marcata putin de istoria parjoalelor, spusa de o doamna a bucatariei, am incercat  sa fac parjoale fara legume si in multe alte feluri, dar nici o reteta nu a  iesit mai buna decat reteta moldoveneasca. Pentru Reteta de parjoale moldovenesti cu carne de pui sunt necesare urmatoarele ingrediente: carne pui, paine, morcov, ceapa, cartof, usturoi, verdeata, oua.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 06.07.2023, 12:35
Uuu, ce bine arata!
la 06.07.2023, 13:01
Multumesc frumos!
la 06.07.2023, 15:58
la 07.07.2023, 11:38
doar cu carne de pasare n-am facut ,dar sunt sigura ca-s foarte gustoase,am sa incerc si eu.
la 07.07.2023, 19:25
Delicioase!
la 10.07.2023, 16:47
Ce bunaciuni de bunaciuni!
la 13.07.2023, 07:21
Multumesc!
la 16.07.2023, 20:01
excelente cred
la 17.07.2023, 13:43
la 31.07.2023, 15:23
la 30.08.2023, 19:16
Ies foarte bune parjoalele moldovenesti!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking