Ingrediente
- 250 gr paste (fundite)
- 200 gr porumb (conserva)
- 200 gr legume (eu am folosit congelate)
- 200 gr mozzarella rasa
- 200 ml smantana lichida
- 400 ml apa
- sare
- piper
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de paste cu porumb si smantana la cuptor:
Intr-un vas termorezistent, se pun pastele. Se adauga porumbul scurs din conserva, legumele congelate, branza mozzarella si smantana lichida. Se adauga apa cat sa le acopere si sare, piper, si se amesteca usor ca sa se distribuie uniform in tava.
Pastele se pun in cuptorul preincalzit la 200 grade C, timp de 35-40 minute. La jumatatea timpului de coacere, se amesteca in tava pastele ca sa se coaca uniform.
Pastele sunt gata cand au absorbit tot sosul din vas.
Simplu, usor si satios.
Vezi si reteta de Paste cu sunca si rosii, la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de paste cu porumb si smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|