Ingrediente
Ingredientele pentru Reteta de prajitura cu branza si cacao
Aluat :
- 120 gr de migdale macinate
- 2 linguri de cacao fara zahar
- 2 linguri indulcitor érithritol sau zahar
- 60 gr de unt semi-sarat topit
Umplutura:
- 110 gr de branza de vaci de casa
- 250 gr de ricotta
- 80 gr de mascarpone
- 3 oua
- 1 lingurita aroma de vanille
- 90 gr indulcitor érithritol sau 100g de zahar
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta de prajitura cu branza si cacao
Topiti untul. Amestecati migdalele macinate cu cacaoa si indulcitorul.
Adaugati untul si amestecati.
Ungeti forma si puneti hartie pe fund.
Puneti 2/3 din compozitie si etalati-o pe fundul formei, apasati cu o lingura.
Dati la rece.
Amestecati branza de casa cu branza ricotta si indulcitorul.
Incorporati mascarponele, ouale treptat si vanilia.
Amestecati.
Varsati compozitia peste aluatul cu cacao si decorati deasupra cu aluatul ramas.
Coaceti la 180 °C timp de 50 - 60 minute.
Lasati sa se raceasca, scoateti din forma si dati la rece cel putin 2 ore.
Minunat !
Vezi si reteta de Prajitura cu mere si nuci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de prajitura cu branza si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|