Reteta de prajitura Deliciu

Postat de timea in Prajituri
29 Apr 2015 | 45581 vizualizari

Prajiturile cu nuca si mai ales cu nuca prajita sunt in topul preferintelor mele. Reteta de prajitura Deliciu mai are in combinatie si o crema foarte fina si gustoasa, un strat de crema de ciocolata si biscuiti aromati cu cafea. Cu siguranta o sa gasiti reteta irezistibila si o veti incerca si voi. Eu m-am insiprat de la draga mea prietena Gabi de la Retete Papa Bun unde puteti gasi multe alte retete delicioase. Va spun si un mic secret :), ca sa scad putin numarul de calorii (pentru ca e o prajitura destul de consistenta) am folosit Green Sugar adica indulcitor natural sau mai bine zis indulcitor natural pe baza de stevie – dar cu gust stabilizat. Si asta pentru ca am raspuns provocarii Mihaelei de a pregati ceva bun cu acest tip de indulcitor. Cu siguranta ati auzit si voi de acest produs cu zero calorii si zero indice glicemic si daca nu, atunci aveti ocazia sa aflati acum despre el. Eu l-am mai folosit in prajituri si pot sa va zic ca nu le schimba cu nimic gustul si chiar si cafeaua zilnica se poate indulci cu Green Sugar. Eu sunt tare multumita mai ales ca mai tot timpul ma gandesc la kg pe care le am in plus si acum pot savura cu mai putine griji un desert indulcit cu Green Sugar Ingredientele necesare sunt: nuca, oua, faina, indulcitor, lapte, frisca, crema ciocolata.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 29.04.2015, 22:15
la 29.04.2015, 22:18
Ce frumoasa ti-a iesit!
la 29.04.2015, 22:19
multumesc
la 29.04.2015, 22:26
Ce buna e prajitura asta!
la 29.04.2015, 22:27
Ai adus si aici delicioasa asta
la 29.04.2015, 22:39
Da este un deliciu , la favorite cu ea !!!!
la 29.04.2015, 23:00
Delicios arata!
Si eu am folosit acest green sugar dar in cafea si ceai chiar schimba gustul...poate in prajituri nu...n-am probat....
la 29.04.2015, 23:11
ma bucur ca va place
la 29.04.2015, 23:12
Ruxi eu pun in cafea, e drept ca eu nu beau dulce si la o jumatate de pliculet eu nu simt gustul schimbat.
la 29.04.2015, 23:14
Tim...cred ca eu sunt mai sensibila la gusturi....si da o beau dulce...am nevoie de doua lingurite de zahar....iar la green sugar chiar am simtit diferenta...aveam un borcan cumparat si l-am dat....nu l-am suportat...
la 29.04.2015, 23:26
Ruxi eu sunt exagerat de sensibila si e drept ca se simte daca pui mult pt ca este intens, prima data nestiind cat e de puternic am pus mai mult si nu mi-a placut pt ca era exagerat de dulce. Acum beau in fiecare dimineata cafea tare cu o jumatate de plic din asta si e perfect
la 29.04.2015, 23:32
frumoasa
la 29.04.2015, 23:37
Uite eu folosesc zahar de palmier in cafea si sunt sigura ca e 100% natural....cu indice glicemic mic...si nu schimba deloc gustul...

http://www.napati.ro/produse/mancare/Zahar_brun_BIO_din_seva_de_palmier,_500_g--104--1.html
la 29.04.2015, 23:43
Insa desigur daca tu te impaci bine cu el...asta e tot ce conteaza!
la 30.04.2015, 00:27
Deliciu cu adevarat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking