Reteta de prajitura Snickers, un deliciu cu alune si caramel
Postat de Ela68 in Prajituri 21 Noi 2013 | 375549 vizualizari
Nu vreau sa laud aceasta Reteta de prajitura Snickers, un deliciu cu alune si caramel, incercati-o si imi veti da dreptate, are un gust divin. Sper s-o repet cat de curand, nu de alta dar merita niste poze mai frumoase. Daca ar trebui sa-i dau o nota, cu siguranta ar fi 10!
Blatul gustos de nuca se imbina perfect cu crema de caramel si alunele crocante.
Daca alegi sa prepari aceasta Reteta de prajitura Snickers, un deliciu cu alune si caramel, iata care sunt ingredientele necesare: oua, zahar, nuca, ciocolata, alune.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (63)
la 22.11.2013, 20:02
Dia, pe blogul Ritei, la acel tort cu trandafirii superbi ( care e destul de mic ) am observat ca DOAR pentru ornat a intrat foarte multa crema. Oricum, ma bucur ca ti-a iesit.
la 27.11.2013, 11:57
Arata super!
la 27.11.2013, 12:06
thanks
la 01.12.2013, 14:29
O am in vedere pentru sarbatori poate am sa combin cu ce-mi place la reteta mea de Snickers
la 01.12.2013, 18:08
o sa verific reteta ta se Snickers si poate combin si eu ceva la ea
la 25.12.2013, 22:05
Ela,am facut-o si eu si a fost grozav de buna dar nu la fel de inalta ca si a ta,iar crema s-a inmuiat,probabil pentru ca eu am mixat galbenusurile cu zaharul,vad ca trebuiau doar amestecate
la 25.12.2013, 23:53
E bine cum ai procedat, trebuiau si fierte pana incepea sa se ingroase. "Lasam sa fiarba la foc mic pana ce crema incepe sa se ingroase". Aici cred ca trebuia s-o mai lasi la fiert inca putin, e ca si la caramel, trebuie avut grija sa nu treci in extrema cealalta, altfel devine tare.
Inca putin si era perfecta.
Ai folosit o tava cu aceeasi suprafata ? Mie imi plac prajiturile inalte, tocmai de aceea am tendinta sa cresc putin cantitatile, astfel incat sa-mi iasa turnulete
la 26.12.2013, 15:42
Ela,eu zic c-am fiert-o destul pentru ca dupa ce se racise era foarte greu de intins,mi-a fost teama ca daca o mai las nu o mai pot intinde.Dea aceea nu inteleg de ce s-a inmuiat.
Am folosit o tava de 40x28 cm,blatul a fost suficient de inalt,caramelul a fost cam ingust,dar tocmai pentru ca nu era destul de tare.
Am eu o problema cu bezeaua si caramelul.Acum a iesit bezeaua dar caramelul nu ))))
la 26.12.2013, 23:48
Mai ales cu bezeaua elvetiana
la 29.01.2014, 09:57
Ela,bezeaua aia m-a cam "muncit" )))
la 22.02.2014, 19:51
la 21.01.2015, 07:47
cea mai CEA praji - dupa fi-miu!
la 22.01.2015, 18:39
Carmen, am aceeasi parere ca fiul tau
la 15.05.2015, 09:26
Ce bine arata!
COMENTEAZA