Reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza si pesmet

Postat de merisor67 in Dulciuri
3 Iun 2015 | 6149 vizualizari

Reteta de preparare a papanasilor De cate ori prepar deserturi cu branza(placinte, spaghete, cornuri sau prajituri), imi place sa combin branza de vaci proaspata cu branza sarata, in special cu telemea. gustul este unul deosebit de dulce + sarat, dar nu exagerat de sarat. Combin cam o parte de branza sarata cu doua sau cu trei parti de branza proaspata. Asa am procedat si la acesti papanasi si au iesit deosebiti fata de alta data cand i-am preparat doar cu branza proaspata de vaci.

Inapoi la reteta

Comentarii (47)

la 03.06.2015, 11:39
De mult imi sta gandul la papanasi!
la 03.06.2015, 11:46
Iar dau de bunaciunea asta
la 03.06.2015, 12:02
buni buni
la 03.06.2015, 12:48
ce bunatate... f frumosi
la 03.06.2015, 13:58
Cat de bine arata!
la 03.06.2015, 14:04
foarte bine arata!
la 03.06.2015, 14:07
Multumesc, dragilor!
la 03.06.2015, 14:13
Văleuuuuuuuuuu,cum se prelinge smântâna cu dulceața!
la 03.06.2015, 14:41
ce bine arata, Meri! sa fac si eu, sa nu fac? eu la budinci combin branza sarata cu cea dulce, la papanasi nu am incercat.
la 03.06.2015, 15:02
Iri, eu si la placinte si la budinca de paste o combin, tare imi place cum se schimba gustul!
la 03.06.2015, 15:02
Buni
la 03.06.2015, 15:07
Ai tai au si gaura,ti-a ajuns compozitia si pentru gaurica?
la 03.06.2015, 15:35
Cleme, daa, am incercat sa fac gaurica micuta, ca asa place unora )))))))))))))
la 03.06.2015, 16:02
hm ce bine arata.
la 03.06.2015, 16:03

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking