Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci

Postat de BucatariaS in Dulciuri
8 Apr 2014 | 6539 vizualizari

Reteta de preparare a papanasilor Am mancat saptamana trecuta un mare papanas cu dulceata de visine si smantana putin acrisoara, mmm bun de te lingi pe degete. Azi se pare ca m-am gandit prea mult la el si chiar daca este foarte tarziu, pofta ma doborat si asa ca am trecut la treaba. Cat este ceasul? Trecut bine de ora 20. Dar ce mai conteaza, papanasul deja a prins radacini. Am bagat putin nasul prin frigider, ingrediente... avem, deci facem papanasi.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 09.04.2014, 08:43
la 09.04.2014, 10:40
ce imi place!
la 09.04.2014, 10:43
Bine ai venit
la 09.04.2014, 11:36
la 09.04.2014, 15:02
Bine v-am gasit!
la 09.04.2014, 17:02
bun venit!
la 24.05.2014, 07:53
Bun venit!
Delicioasa reteta!
la 30.10.2014, 16:33
Ce buni sunt

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking