Reteta de preparare a papanasilor rusesti cu smantana si dulceata de visine

Postat de Ksenya in Dulciuri
16 Dec 2015 | 9800 vizualizari

Reteta de preparare a papanasilor Reteta de fata este pentru un mic dejun delicios, alaturi de o cana de ceai negru. Foarte populara in tarile CSI. Exista multe retete adaptate si modificate, insa eu v-o prezint intocmai dupa STAS-ul rusesc.  Cantitatile de mai jos sunt pentru o tava de aragaz.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 16.12.2015, 16:59
Arata foarte bine!
la 16.12.2015, 17:09
super reteta
la 16.12.2015, 17:11
Licurici,multumesc de trecere!
la 16.12.2015, 17:12
Bya ,multumesc de aprecieri
la 16.12.2015, 17:26
Cred ca-s tare buni!
la 16.12.2015, 19:08
Delicios
la 16.12.2015, 20:13
Buni trebuie sa mai fie! :-bs
la 16.12.2015, 21:36
Fetelor multumesc de popas!
la 17.12.2015, 12:42
excelente!!
la 05.08.2016, 19:54
Un deliciu, imi plac mult! Si eu fac uneori...si-as face si mai des....dar...ne mai abtinem
la 17.12.2016, 13:21
Un adevarat rasfat!
la 17.12.2016, 14:53
Imi plac papanasii foarte mult (reteta moldoveneasca) si observ ca nu difera!
la 04.01.2017, 02:45
O da, rasfatul de mic dejun la Buneii din Moldova! In alternanta cu "blinciki" si neaparat cu "smetana" si zmeura conservata cu zahar (fara fierbere!). Si bine-nteles cu ceai negru sau zeama din compot!
la 06.05.2018, 18:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking