Ingrediente
- Ingrediente Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:
- snitele de pui
- 300 g sos de roșii
- busuioc
- 2-3 căței de usturoi
- 3 linguri de ulei de măsline
- felii de mozzarella
- sare
- piper
Mod de preparare
Iata cum se prepara reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:
Prajește snitelele de pui în ulei de măsline până devin aurii.
Călește usturoiul, dar adaugă-l în tigaie de la început, când uleiul este rece, pentru a nu se arde.
Adaugă sosul de roșii și busuiocul tocat. Condimentează cu sare și piper. Lasă se se întrepătrundă aromele.
Așază snitelele într-o tavă, acoperă-le cu sosul de roșii și feliile de mozzarella.
Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 180°C și lasă să se gratineze timp de 5 - 7 minute, până se gratinează mozzarella.
Servește pollo parmigiana cu garnitura preferată și bucură-te de savoarea italiană!
Vezi si reteta de Frigarui de pui cu usturoi si parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|