Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food

Postat de deyutzky in Pui
10 Iul 2016 | 21429 vizualizari
Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food

Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food Tare mult imi plac pulpele facute pane. Aduc un pic cu gustul celor de la kfc, doar ca nu sunt asa crocante si nici picante (nu prea mananc picant de obicei). Sunt sigura ca o sa va placa si voua!  Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: ciocanele de pui, faina, pesmet, oua

Ingrediente

Ingrediente pentru Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food:

  • 4 ciocanele de pui
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • cateva linguri de faina
  • cateva linguri pesmet
  • 2 oua

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food:

Pulpele le spalam si le punem la fiert in apa cu putina sare. Le lasam sa fiarba 15-20 minute, astfel incat sa nu se despinde pielea de pe os. 

Dupa ce le-am fiert le potrivim de sare si piper dupa gust. 

Pregatim 3 boluri in care vom pune separat faina, pesmetul si ouale batute cu putina sare. 

Incingem uleiul intr-o tigaie, apoi pregatim pulpele. 

Dam prima pulpa prin faina, apoi prin ou, iar prin faina, iar prin ou, si la final prin pesmet. 

O punem la prajit in uleiul incins. Asa procedam cu fiecare pulpa.

Dupa ce s-au rumenit bine pe toate partile, se scot pe servetele pentru a se absoarbe uleiul. 

Se servesc ca atare sau alaturi de ce garnitura va place sau de o salata.

Va doresc pofta buna! 

O alta varianta delicioasa este si aceasta reteta de Copanele pane, care merg foarte bine servite cu Pilaf

Va recomandam si reteta Piept de Pui Pane, in stil egiptean

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de Pulpe de pui pane, o adaptare delicioasa a celebrelor pulpe de la fast food" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Mancare mexicana de pui

Postat de Zamfira

Mancare mexicana de pui

Spalam si portionam carnea de pui, taiem in cuburi carnea de pui. Punem bucatile de carne la prajit in 1/2 pahar de ulei floarea soarelui, dupa cateva minute carnea isi schimba culoarea, adaugam...

Citeste continuarea

Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice

Postat de panacris

Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice

Pieptul de pui se crestează la cca. 1 cm distanță. În crestături se pune o felie de  mozzarella, o felie de roșie și o frunză aromată, alternând ierburile aromate, apoi se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2016, 12:27
la 10.07.2016, 13:04
Tare bune!
la 10.07.2016, 13:58
super!
la 10.07.2016, 14:49
bune bune
la 10.07.2016, 14:54
Wow! cat de bine arata!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking