Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza

Postat de ctlina in Salate
18 Dec 2022 | 3465 vizualizari
Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza

O Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza extrasa din celebra 'Carte de bucate' a Sandei Marin. https://www.blogulluicatalina.com/2022/11/maioneza-de-pasare-cu-andive-salata-de.html Ingredientele principale sunt: pui, andive, maioneza

Ingrediente

  • Ingrediente pentru Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza
  • 3 andive
  • 200 gr piept de pasare rasol (curcan sau gaina)
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • sare, piper
  • 2 linguri de maioneza
  • 2 oua rascoapte (oua fierte tari)

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza

Pieptul de pasare /rasol rece se taie fasii sau bucati.

Andivele spalate si curatate de cotor se taie ca pentru o salata .

Se amesteca andivele cu pieptul de pasare. Se pune sare si piper.

Se amesteca maioneza, cu otetul si uleiul.

Se toarna sosul peste salata de andive si se decoreaza cu ouale rascoapte.

Vezi si reteta de Salata de ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de salata de pasare cu andive si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de fasole rosie cu carnat de porc

Postat de mihaelar63

Salata de fasole rosie cu carnat de porc

Carnatul de porc se feliaza. Fasolea boabe se scurge de lichidul in care a fost conservata si se clateste cu apa rece. Scurgeti intr-o strecuratoare. Ceapa verde se curata, se...

Citeste continuarea

Salata nicoise

Postat de Irina

Salata nicoise

Am spalat bine cartofii si i-am pus intr-un vas Zepter. I-am acoperit cu apa, am pus capacul si am pus vasul pe foc. Cand acul indicator a ajuns la finalul zonei verzi am oprit focul. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.12.2022, 19:53
la 18.12.2022, 20:55
la 19.12.2022, 08:19
la 19.12.2022, 10:08
la 19.12.2022, 12:44

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking