Ingrediente
- Ingrediente Reteta de sendvis savuros cu friptura ramasa, mozzarella si rucola:
- friptură rămasă
- baghetă pâine
- 200 gr mozzarella proaspătă
- 50 gr unt
- 100 gr maioneză
- 1 ceapă roșie mare
- rucola
- chives proaspăt
- ulei de măsline
- 2 lg oțet balsamic
- sare
- piper
Mod de preparare
Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola:
Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin in tigaia încinsă.
Toacă mărunt firele de chives și adaugă-le peste maioneză. Amestecă ușor.
Taie julien ceapa roșie. Pune un cub de unt in tigaie, puțin ulei de măsline, apoi adaugă ceapă tăiată. Condimentează cu sare și piper și las-o să se rumeneasca bine. Adaugă puțin oțet balsamic peste ceapă și las-o să se caramelizeze frumos.
Feliază carnea.
Montează sendvisul astfel. Pe o jumătate de baghetă unge puțină maiozena cu chives, adaugă câteva fâșii de carne, câteva felii de mozzarella.
Cu ajutorul unei torțe de bucătărie, topește ușor branza. Adaugă ceapă caramelizată, puțină rucola. Așază și a doua jumătate de bagheta deasupra și presează ușor.
Servește sendvisul proaspăt făcut.
Incearca si reteta rapida de Sendvis masinuta, pe placul copiilor sau poti opta pentru reteta de Sandwich cu ou posat si guacamole, o bunatate!
Iti recomandam si varianta gustoasa de Sandvis cu creveti, pentru amatorii fructelor de mare.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|