Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

Postat de vasimur in Porc
15 Mar 2024 | 1010 vizualizari

Tocmai m-am hotărât să gătesc șnițel pane, din carne de porc, în pesmet, exact așa cum obișnuia mama mea, când eram copil. Acest preparat poate fi făcut însă și din piept de pui sau carne de vită. Pane vine din limba franceză și înseamnă prăjit în ulei sau grăsime, după ce a fost dat prin făină, ou și pesmet. Pentru Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet ai nevoie de urmatoarele ingrediente: pulpa porc, oua, faina, pesmet.  

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 15.03.2024, 20:07
Foarte bune...!
la 16.03.2024, 21:21
Astea dispar imediat, mai ales la mine acasa ) Foarte gustoase!
la 17.03.2024, 08:34
Mulțumesc frumos!
la 19.03.2024, 10:27
Ce bune sunt!
la 19.03.2024, 11:25
Merci!
la 19.03.2024, 20:23
Ce bine arata si ce bune sunt! Asa merge din cand in cand un astfel de snitel!
la 19.03.2024, 20:57
Mulțumesc!
la 20.03.2024, 14:04
Cu piure si muraturi
la 20.03.2024, 15:17
Da, da...
la 22.03.2024, 18:50
EXCELENT
la 02.04.2024, 11:46
Tare bune!
la 02.04.2024, 18:51
Mulțumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking