Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor
Postat de vasimur in Porc 7 Iun 2023 | 2802 vizualizari
Îmi place să gătesc la cuptor, în pungă, deoarece mâncarea se face foarte ușor și este oarecum dietetică, nefiind prăjeală, dar depinde și de ce condimente folosiți! Astfel gătită, carnea este foarte fragedă, suculentă și rumenă în același timp. La pungă, în cuptor, se poate găti orice fel de carne: de porc, de vită, pui întreg, pulpe de pui etc, chiar și pește. În carmangerie, mi-a făcut cu ochiul o bucată de șunculiță tărănească, afumată și m-am gândit să fac la pungă, cu legume și suc de roșii. A fost delicioasă așa că vă recomand cu căldură aceasta Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor!
Sunt necesare urmatoarele ingrediente: sunca taraneasca, cartofi, ceapa, radacinoase, usturoi, ulei, condimente.
Inapoi la reteta
|