Reteta delicioasa de pilaf de orez, pregatit cu gaina de tara

Postat de Moni_alex in Mancaruri cu carne
4 Iul 2015 | 22314 vizualizari
Reteta delicioasa de pilaf de orez, pregatit cu gaina de tara

Incearca reteta delicioasa de pilaf de orez, pregatit cu gaina de tara. Un fel de mancare traditional, usor de facut, perfect pentru o masa consistenta si plina de savoare.Pentru aceasta reteta delicioasa de pilaf de orez, pregatit cu gaina de tara, ai nevoie de o gaina, orez, legume si verdeturi.

Ingrediente

Ingrediente Reteta delicioasa de pilaf de orez, pregatit cu gaina de tara

  • pulpele si pieptul de la o gaina de tara
  • o cana de 250 g orez
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu sau verde
  • 2 linguri de ulei
  • o cana de apa
  • 3 cani de supa in care a fiert carnea
  • sare
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de marar

Mod de preparare

Preparare Reteta delicioasa de pilaf de orez, pregatit cu gaina de tara

Carnea de gaina se spala bine si se pune la fiert cu apa si sare timp de o ora si jumatate la foc potrivit.

Dupa ce a fiert carnea, se taie marunt ceapa si morcovii si se pun la inabusit intr-o cratita cu uleiul si o cana de apa.

Dupa ce s-au inmuiat, se adauga carnea si se lasa la prajit timp de 15 minute.

Orezul se spala bine si se adauga in cratita impreuna cu 3 cani de supa in care a fiert carnea de gaina.

Ardeiul se taie marunt, se adauga si el peste orez, se condimenteaza cu sare si se baga la cuptor pentru 45 de minute la foc potrivit.

Cand este gata, se scoate din cuptor si se presara patrunjel si marar verde.

Se serveste cu salata de ardei copti  sau Salata de muraturi

De un Pilaf cu carne de cocoș ce zici?

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta delicioasa de pilaf de orez, pregatit cu gaina de tara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Musaca din vinete si dovlecei

Postat de panacris

Musaca din vinete si dovlecei

Pentru început se spală vinetele, nu se curăță de coajă, apoi se taie rondele de cca. 1 cm, se dau cu un praf de sare și se lasă la odihnă cca. 20 de minute. Dovlecelul se...

Citeste continuarea

Chiftele cu susan

Postat de sufletista

Chiftele cu susan

Intr-un bol amestecam carnea cu ou, pesmet, condimente dupa gust si dam la rece 30 min. Cu mainele umede, formam chiftelutele, le asezam pe un tocator. Batem ouale cu un praf de sare. In...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.07.2015, 19:36
la 04.07.2015, 19:58
Ce bunătate!
la 04.07.2015, 19:59
la 04.07.2015, 20:14
la 04.07.2015, 20:35
foarte bun

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking