Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Postat de Bucataras in Dulciuri
15 Apr 2024 | 1686 vizualizari
Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

Descoperă o rețetă gustoasă de pască fără aluat, cu fistic și fulgi de ciocolată care te va cuceri de la prima bucățică.  Este o rețetă simplă de pască fără aluat, dar îmbogățită cu fistic și ciocolată.  Pentru a pregăti Rețeta gustoasă de pască fără aluat, cu fistic și fulgi de ciocolată ai nevoie de următoarele ingrediente: brânză de vaci, ouă, zahăr, smântână, fistic și fulgi de ciocolată. Dacă încerci rețeta de pască, dă-ne de veste ca să vedem cum ți-a ieșit.

Ingrediente

  • Ingrediente Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata:
  • 800 g brânză de vaci
  • 4 ouă
  • 150 g zahăr
  • 2 lingurițe esență de vanilie
  • Coaja rasă de la 2 lămâi
  • 300 g smântână pentru frișcă
  • 100 g făină
  • Unt pentru uns forma
  • 1 lingură de făină pentru forma
  • 50-60 g fistic mărunțit
  • 50 g fulgi de ciocolată

Mod de preparare

Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata:

Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius.

Într-un castron mare, amestecă brânza de vaci, ouăle, zahărul, esența de vanilie și coaja rasă de lămâie până când compoziția devine omogenă. Adaugă smântâna și făina treptat, amestecând continuu până când se încorporează bine.

Unge forma cu unt și presară o lingură de făină în ea, apoi toarnă compoziția în formă. Presară deasupra fisticul mărunțit și fulgii de ciocolată.

Coace pasca în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute pentru forme mici sau 1 oră pentru o formă mare, sau până când devine aurie și fermă la atingere.

După coacere, lasă pasca să se răcească în formă, apoi servește-o feliată sau în cuburi.

Bucură-te de această pasca delicioasă și ușor de preparat alături de cei dragi! Poftă bună! 🍰🍫

Pentru sarbatorile pascale, iti recomandam sa incerci si reteta de Pasca cu branza si vanilie sau Pasca cu ciocolata. Nelipsita din meniu de Paste este si reteta de Cozonac pufos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert gogosi cu flori de salcam

Postat de Pungasa_Rogue

Desert gogosi cu flori de salcam

Ouale, sarea, zaharul si zaharul vanilinat se mixeaza. Se adauga smantana, apa minerala, esenta de vanilie, praful de copt si faina si se omogenizeaza. Florile de salcam se spala bine. Se...

Citeste continuarea

Desert reteta de preparare a papanasilor fierti

Postat de xana

Desert reteta de preparare a papanasilor fierti

reteta de preparare a papanasilor Branza se amesteca impreuna cu faina, grisul, oul, coaja de portocala si zaharul vanilat, apoi se lasa sa se odihneasca pentru 20 de minute. Intre timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2024, 14:20
la 15.04.2024, 20:36
la 15.04.2024, 21:36
Este tare bună pasca cu brânză (iar mie îmi place mai ales cea cu brânză ușor sărată, gust tradițional...)
la 16.04.2024, 10:19
la 16.04.2024, 20:27
Super bune, delicioase si de pregatit acum de Paste! Bravo!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking