Ingrediente
- Ingrediente Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata:
- 800 g brânză de vaci
- 4 ouă
- 150 g zahăr
- 2 lingurițe esență de vanilie
- Coaja rasă de la 2 lămâi
- 300 g smântână pentru frișcă
- 100 g făină
- Unt pentru uns forma
- 1 lingură de făină pentru forma
- 50-60 g fistic mărunțit
- 50 g fulgi de ciocolată
Mod de preparare
Iata cum se prepara Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata:
Incălzește cuptorul la 170 de grade Celsius.
Într-un castron mare, amestecă brânza de vaci, ouăle, zahărul, esența de vanilie și coaja rasă de lămâie până când compoziția devine omogenă. Adaugă smântâna și făina treptat, amestecând continuu până când se încorporează bine.
Unge forma cu unt și presară o lingură de făină în ea, apoi toarnă compoziția în formă. Presară deasupra fisticul mărunțit și fulgii de ciocolată.
Coace pasca în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute pentru forme mici sau 1 oră pentru o formă mare, sau până când devine aurie și fermă la atingere.
După coacere, lasă pasca să se răcească în formă, apoi servește-o feliată sau în cuburi.
Bucură-te de această pasca delicioasă și ușor de preparat alături de cei dragi! Poftă bună! 🍰🍫
Pentru sarbatorile pascale, iti recomandam sa incerci si reteta de Pasca cu branza si vanilie sau Pasca cu ciocolata. Nelipsita din meniu de Paste este si reteta de Cozonac pufos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|