Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
16 Aug 2024 | 897 vizualizari
Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv

Începe-ți ziua cu o rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv. Andra Mihail ne aduce o idee pe cât de simplă, pe atât de gustoasă, gata în doar câteva minute! Pentru această Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv ai nevoie de câteva ingrediente: lipii, ouă, șuncă presată și cașcaval.    

Ingrediente

  • Ingrediente Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv:
  • 2 lipii mari
  • 50 g cașcaval
  • 100 g șuncă tăiată cubulețe
  • 8 ouă
  • 50 gr ceapă crocantă
  • sare și piper

Mod de preparare

Cum se prepara Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv

Pregătește o tavă de brioșe cu hârtii. Rulează fiecare lipie și taie-o în 4-5 porții. Așază fiecare rulou în formele de brioșe. 

Bate ouăle într-un bol, ca pentru omletă și condimentează cu sare și piper. Toarnă câte puțin din compoziția de ouă în fiecare formă și adaugă cuburi de șuncă. Presară peste fiecare ceapă prăjită și  cascaval ras sau mozzarella.

  Pune tava la copt în cuptorul preîncălzit, la 190 grade C, timp de 20 minute sau până se rumenesc frumos rulourile.

După coacere, scoate tava din cuptor și lasă la temperat.

Servește aceste rulouri la micul dejun sau savurează-le la un picnic împreună cu prietenii.

Încearcă și rețeta de Ruladă cu cașcaval și bacon, un aperitiv foarte gustos sau rețeta de Rulouri cu gorgonzola.

Îți recomandăm și rețeta de Rulouri cu spanac și brânză.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rețeta rapidă și gustoasă de mic dejun aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Mamaliguta cu oua, branza si cascaval

Postat de Pungasa_Rogue

Mamaliguta cu oua, branza si cascaval

Mamaliga: Apa, uleiul si sarea se pun intr-un tuci la foc. Inainte ca apa sa atinga punctul de fierbere, se adauga, in ploaie, malaiul si se mesteca energic cu un tel. Se lasa sa clocoteasca...

Citeste continuarea

Placinta cu branza si ceapa verde

Postat de sufletista

Placinta cu branza  si ceapa verde

Intr-un bol adaugam faina cernuta,branza sfaramata,zaharu,ceapa,usturoiul tocat si amestecam bine dupa care facem o gaura in mijloc. Adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut,margarina si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.08.2024, 17:48
Ce drăguțe sunt...!
la 17.08.2024, 05:15
la 18.08.2024, 09:59

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking