Reteta simpla de Fursecuri cu stafide, gust autentic al copilariei

Postat de Oana in Dulciuri
11 Mai 2009 | 105276 vizualizari

Reteta simpla de Fursecuri cu stafide, gust autentic al copilariei Sunt extraordinar de fragede, se topesc in gura! sunt exact ca cele de la cofetarie, dar logic, muuult mai bune :) Reteta de la Irina :)

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 16.01.2010, 16:56
Eu le-am facut cu bucatele de ciocolata si au fost nemaipomenite!!!!!!
la 16.01.2010, 19:10
Super, Vali As fi gustat si eu cateva
la 11.10.2010, 13:56
Fursecurile astea sunt minunate: usor de facut, cu gust ca al celor de la cofetarie! Dispar repede din farfurie, incepi sa mananci si nu te poti opri!

Multumesc Oana pentru reteta!
la 11.10.2010, 16:27
Asa e, sunt mai bune ca cele de la cofetarie Am facut si eu de curand o tura
la 11.10.2010, 16:46
OANAAA.......nu am amoniac...se poate praf de copt sau bicarbonat????
la 11.10.2010, 19:09
Eu le-am facut cu bicarbonat de sodiu si au fost ok..
la 11.10.2010, 19:34
ms spring...
la 11.10.2010, 21:46
Scuze, nu am fost pe faza...sunt inca la serviciu si am de lucru Eu nu am facut decat cu amoniu, nu stiu cum ies cu altceva, dar daca a incercat Spring si au fost ok...spor la treaba!
la 27.10.2010, 14:48
Wow, mi-au iesit super!!! Le-am incercat si cu ciocolata topita, un fel de limbi de pisica, numai ca au iesit mai mult "limbi de elefant". Am folosit o lingurita ceva mai mare si am pus ceva mai multa compozitie .
Oricum, multumesc tare mult, datorita tie, prima mea experienta culinara cu fursecuri a fost un succes
Sa citim numai de bine
la 09.11.2010, 21:30
Buna Oana,vreau sa te intreb,amoniu poate fi inlocuit?eu nu gasesc deloc in italia asa ceva sau nu am vazut eu in supermarkete ms
la 11.11.2010, 20:57
Ellena, scriau fetele ca au inlocuit cu bicarbonat si au iesit bune. Eu nu am incercat, nu stiu ce sa zic...trebuie ceva care sa le faca fragede si care sa se stinga in zeama de lamaie sau otet, trebuie sa gasesti ceva asemanator acolo...
la 13.11.2010, 19:08
Din pacate nu am gasit nimic asemanator cu amoniu sau bicarbonatul,numai praf de copt am gasit si amidon ,trebuie sa astept sa merg la magazin romanesc sa imi cumpar amoniu!asa mi-ar fi placut sa fac o serie de fursecuri
la 23.11.2010, 00:08
Fursecuri
la 23.02.2011, 13:49
la 05.07.2012, 16:34
am facut si eu fursecuri dupa reteta asta.eu sunt cam debutanta in ale gatitul ideea e ca mi-au iesit oleaca cam moi si eu ma steptam la cv crocant
poate am gresit temperatura de coacere
vreau sa le fac maine iar dar vreau neaparat sa iasa crocante k le voi folosi sa servesc un alt desert.poate cnv s zica temperatura exacta de coacere?
multumesc anticipat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking