Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac

Postat de caroline in Dulciuri
28 Sep 2013 | 33196 vizualizari
Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac

Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac Poza e cam neclara... asa se intampla cand nu ai timp de poze si nici lumina becului nu te ajuta cu nimik :D ... Dar chiar daca poza nu e reusita ...foietajul a fost atat de bun... Ingredintele sunt simple si accesiile tuturor: foietaj, dovleac, zahar, ulei

Ingrediente

Ingrediente pentru Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac:

  • 1 pachet foietaj
  • 500 gr dovleac
  • 5 linguri zahar
  • ulei
  • unt (pentru uns foietajul)
  • zahar pudra

Mod de preparare

Cum se prepara Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac:

Foietajul il scoatem din timp din congelator pentru a se dezgheta la temperatura camerei.

Dovlecul il curatam de coaja si il dam prin razatoare.Il punem intr-o sita si lasam sa se scurga zeama.

Intr-o tigaie punem ulei si calim dovleacul impreuna cu zaharul ( zaharul poate varia in functie de cat de dulce vrem sa fie dovleacul) .

Intindem foietajul ,il ungem cu unt .Punem compozitia de dovleac si rulam .

Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pana ce foietajul s-a rumenit frumos .

Se lasa sa se raceasca si dupa preferinta se poate pudra cu zahar pudra

Delicioasa este si reteta de Placinta cu dovleac sau Melc cu dovleac

Va recomandam si reteta de Prajitura cu dovleac si branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta simpla si delicioasa de Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Mic dejun la pahar

Postat de ela2015

Mic dejun la pahar

În două cupe / pahare individuale alternăm ingredientele de mai sus.  Începem cu mierea, câte o linguriță în fiecare pahar. Continuăm cu cerealele (le puteți...

Citeste continuarea

Pariziene cu mere calite

Postat de Constelatialeu

Pariziene cu mere calite

Intr-un castron incapator cernem faina si o amestecam cu cele doua plicuri de garant. Separat amestecam cele 2 oua si albusul, adaugam sare, zahar, coaja de lamaie si putin lapte caldut....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2013, 10:38
E vremea lui,aromat si delicios
la 28.09.2013, 10:39
la 28.09.2013, 10:40
imii placee
la 28.09.2013, 10:42
ce bunatate!
la 28.09.2013, 10:43

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking