Reteta traditionala de tavalita cu nuca si sos de cacao, reteta din caietul bunicii
Postat de Elena_Daria in Prajituri 3 Oct 2013 | 57126 vizualizari
Gustul autentic al copilariei in reteta traditionala de tavalita cu nuca si sos de cacao, preluata din caietul bunicii. Un deliciu dulce, gata sa iti aduca aminte de cele mai frumoase momente de la bunici.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (50)
la 12.02.2014, 18:52
I-a venit randul tavalitei tale sa o fac, dar am observat ca nu apare scris cand se adauga faina in blat. Cred ca dupa ce am amestecat albusurile si galbenusurile, sper sa nu ma insel.
la 12.02.2014, 20:25
Xana, ai dreptate! Imi cer scuze ca am uitat sa precizez, sper sa iti placa!
la 20.04.2014, 10:59
poti scrie bucatarasului sa modifice,si eu am observat ca nu scrie faiana si praful de copt cand se pun ,eu le-am pus la final
la 24.12.2014, 12:17
Reteta e corecta. Faina trebuie doar sa te asiguri ca o ai si doar in cantitatea indicata. Ca daca o ai si tii un kg de faina pe langa tine nu-ti iese reteta. Unde tii un kg poti sa ti si 250 g, pe masa ori la fereasta pe pervaz. Important sa fie la indemana in apropierea preparatului ca sa poti sa-ti dai in cap cu ea daca nu reusesti sa torni uleiul in fir subtire ca la maioneza. C-am cum facea Puiu Calinescu, fiei tarana usoara, intr-o sceneta veche.S-aveti spor fetelor si Sarbatori fericite
la 04.04.2020, 17:29
Si faina la blat?
COMENTEAZA